Gäst

Välkommen att dela spelglädjen hos oss
Varmt välkommen!

Du är varmt välkommen att dela spelglädjen med oss i Norsjö. Vi har sällan någon kö, du behöver inte boka tid i förväg, det är bara att droppa in. Skulle det vara många som vill spela samtidigt så tillämpar vi bollränna.

Greenfee

Greenfee betalar du vid vår klubbstuga, via swisch nr 123 664 42 98 (om du inte har swisch går det även att betala med kontanter). Utanför klubbstugan finns en byrå med greenfeebiljetter och loggbok där du skriver in dina uppgifter. Det finns även vagnar att hyra.

Drivingrange

Vår drivingrange ligger i direkt anslutning till parkering och klubbstuga. Här finns också putt- och chippinggreene så att du inte minst kan känna på greenerna innan du börjar spela ute på banan. Du betalar med 10 kronor eller via kortläsaren på bollmaskinen.
OBS! Det är förbjudet att plocka bollar från rangen, ta med dem hem eller spela med dem på banan.

Boende

Det finns flera möjligheter till boende i närheten som också erbjuder golfpaket till dig som gäst. Läs mer om dem här:

Fromhedens camping

I direkt anslutning till golfbanan så finns Fromhedens Fiskecamping. Här kan du ställa upp din husvagn eller husbil, hyra boende i stuga och även äta på restaurangen. Är du sugen på att fiska lite så kan du prova fiskelyckan i deras stora fiskedamm som innehåller finfin regnbåge. Även öring kan fås om lyckan är med en!

Klippgrändens Bed & Breakfest

I Norsjövallen, ca 7-8 minuter bort, finns Klippgrändens Bed & Breakfest som erbjuder ett prisvärt boende i rymliga och nyrenoverade rum med härlig utsikt över vattnet.

Hotell Källan

Eller varför inte boka rum på Hotell Källan som bara ligger ca 20 minuter bort. Här finns även en fin restaurang samt möjlighet till SPA-behandling med flera aktiviteter